Om Eva Visby

Jeg er født i 1969, dansk og har bodd i Norge siden 2001. Jeg bor sammen med min partner Martin og er stemor til to flotte gutter.

Jeg er utdannet psykosynteseterapeut ved Norsk Institutt for Psykosyntese og par- og relasjonsterapeut fra HumaNova. Jeg fordyper meg fortløpende i Emotional Focused Therapy (EFT-parterapi).

Som ung gikk jeg i lære som keramiker i Danmark og i Canada. Deretter utdannet jeg meg til skolelærer. Videre har jeg en fireårig utdanning som klassisk yogalærer ved Yogaskolen i Oslo, en yogaintruktørutdanning ved YogaWorks i New York og en klassisk massørutdanning fra Axelsons Bodywork School.

Jeg har hatt klientpraksis siden 2008. Som en del av praksisen er jeg jevnlig under veiledning av en godkjent psykolog.

Som terapeut er jeg opptatt av at selvutvikling og parutvikling oppleves relevant og «down to earth». Jeg arbeider med å finne balanse mellom kropp, sinn og intellekt, i de mellommenneskelige relasjoner og mellom det spirituelle livet og det mer jordnære.
Som stemor og parterapeut har jeg god erfaring med utfordringene i den sammenbrakte familieform.
Jeg har i tillegg lang personlig erfaring med sorgarbeid og mestring av alvorlig sykdom. 

Jeg er registrert psykosynteseterapeut og medlem av Norsk Forening for Psykosynteseterapeuter (NFPT), Norsk Psykosynteseforening og Norsk Forbund for Psykoterapeuter (NFP). NFP er en av medlemsorganisasjonene i the European Association of Psychotherapy (EAP). Terapivirksomheten er forsikret via NFPT.